avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTABILITATE PT.FIRME- CURS DIZOLVARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTABILITATE PT.FIRME- CURS DIZOLVARE

Am doua firme : Primei firme ,administratia financiara i-a cerut in instanta dizolvarea -m-ai trebuie sa depun trimestrial situatii financiare ( balanta,bilant )- registrul comertului ???. Firma a doua, registrul comertului a radiat-o - ce fac m-ai depun situatii financiare ? . Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 23:25, 12 Februarie 2009
Pentru prima firma depuneti in continuare declaratiile si bilantul semestrial, pana la radiere.Pt.cea de-a doua, nu , ati primit dovada radierii?
Multumesc foarte mult. Interesant in problema mea este ca, la prima firma am depus la administratie tot timpul situatia dar la registru nu am m-ai depus de 3 ani nimic si nu este radiata de la registru. La a doua firma am depus si la administratie si la registru , registrul o radiaza si administratia nu ( cea de a doua firma are ceva datorii mici la stat ) . Este o aiureala totul si nu stiu ce sa fac . M-am saturat de intrebari pe la usile lor,oare e vre-o problema daca nu m-ai fac nici o raportare ,ca de fapt aceste firme nu m-ai au nici o activitate de 3 ani. Dati-mi va rog un sfat. Va multumesc
Daca firma e radiata la registrul comertului, administratia nu mai are nicio treaba.Problema este cu firmele care au datorii la stat, ele nu prea se radiaza, deoarece se opune administratia financiara.Daca aveti dovada radierii de la registrul comertului, nu mai depuneti niciun bilant.
Am dovada radierii , dar am datori pe ea -ce va fi oare ? Oricum nu m-ai duc nici o situatie la ea, ce o fi ,o fi.
Cred ca nici la prima nu trebuie sa ma m-ai agit pentru ca aici nu am datorii si administratia a vazut ca de 3 ani dau pe 0 tot si pentru asta au cerut ei dizolvarea. Va multumesc foarte mult.
Ma surprinde ca o firma cu datorii a fost radiata, ati avut noroc, sau poate nu erau datorii la stat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant stegeran_b stegeran_b Am o firma suspendata din februarie 2010 pe care nu vreau sa o mai activez. daca nu depun bilanturile de acum inainte ce se intampla? o radiaza din oficiu daca ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea societate ContSters135817 ContSters135817 Buna ziua.Acum 3 ani mi'am deschis o societate comerciala, insa aceasta societate comerciala nu a functionat niciodata-am deschis'o pt ca eram student si ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)