avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Refuzi indreptare eroare materiala din hotarare ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Refuzi indreptare eroare materiala din hotarare pronuntata in strainatate

Buna Ziua!
Am o problema super delicata si sunt disperata!
Am o hotarare de divort pronuntata in strainatae (nu UE) in care au scris gresit numele defamilie al copilului. Am incercat sa indrept aceasta eroare la instanta care a pronuntat divortul, insa aceasta refuza.Am hotararea in care se explica si refuzul acelei instante prin faptul ca s-a prescris dreptul meu de a cere indreptarea erorii materiale.
Credeti ca o sa am probleme in tara cu recunoasterea hoptararii de divort, chiar daca atasez si hotararea prin care se refuza indreptarea erorii materiale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 12 Februarie 2009
:offtopic:
Ati mai deschis acest topic pe aceeasi problema ... www.avocatnet.ro/content/for...

Prin urmare, urmariti raspunsurile date pe acel topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca gresita gabriela tache gabriela tache am primit de la tribunal hotararea judecatoreasca definitiva dar sunt scrise gresit numerele parcelelor de teren. Cum se pot indrepta aceste greseli si cat ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa parinteasca barta_andras barta_andras buna ziua, am mostenit o casa construita de catre parintii mei dar care figura in acte pe numele strabunicului meu asa ca intabularea a trebuit sa o fac ... (vezi toată discuția)
Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)