avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva la incasare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva la incasare

o societate care se incadreaza ca cifra de afaceri la tva la incasare dar care desafsoara activitate de comert cu auto second hand si foloseste marja de profit trebuia sa se declare sau nu cu tva la incasare(activitatea respectiva fiind la exceptii)?:(
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 18:29, 28 Ianuarie 2013
Gasiti raspunsul aici:

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare tva la marja de profit livuigeicu livuigeicu Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL cu domeniu de activitate dealer auto. Pentru achizitiile intracomunitare am aplicat TVA la marja de profit pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto second hand bibimadi bibimadi buna seara. reprezint o societate care are ca domeniu de activitate comert auto second hand. achizitionez masini din comunitate de la site-uri de ... (vezi toată discuția)
Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)