buna ziua ! am sa incerc sa fiu cat se poate de concis :
am facut o asigurare de locuinta la una dintre numeroasele firme existente iar la un moment dat am cumparat si un al doilea apartament pe aceeasi strada dar la un alt numar deci la un alt bloc si cu o alta suprafata , in momentul incheierii politei ceva a mers gresit in sistemul lor si apartamentul respectiv a fost inregistrat la aceeasi adresa cu primul dar cu numarul aferent de metri patrati celui de al doilea . mentionez ca am anexat la polita respectiva si schita apartamentului . la momentul semnarii politei nu am dat atentie adresei ci am vrut sa ma asigur ca e cel de al doilea asa ca verificat numai suprafata mentionata in schita . dupa vreo doi ani in care am achitat politele de asigurare si o tentativa de intrare prin efractie in apartamentul respectiv a fost distrusa usa de la intrare si am cerut sa fiu despagubit dar in loc de despagubire mi-a fost anulata polita de asigurare pe motiv ca e asigurat un singur apartament pe doua polite si singurul vinovat sunt eu ca am semnat :O, cu toate ca in contracte suprafetele locuibile sunt diferite :stunned::stunned: am facut si o adresa la CSA dar dumnealor m-au anuntat ca firma respectiva nu vrea sa plateasca :O
va rog sa imi spuneti si mie ce alceva as mai putea face , daca as putea sa ii dau in judecata si la ce avocat din Iasi as putea apela ,
va multumesc
Iulian
Singurul aspect favorabil dvs. este ca suprafatele utile mentionate in cele 2 polite difera . De aici rezulta intentia ( de buna credinta ) de a incheia cate o polita de asigurare pt. fiecare din locuinte . In fapt aveti 2 asigurari pentru aceeasi locuinta . Pe polita , apare in partea de jos , bifat , ce documente sunt anexate politei ( cerere chestionar , conditii , inspectie de risc , etc. ) . Daca cei de la firma de asigurari au un exemplar din fiecare document semnat de dvs. , aveti o problema. Daca nu ati semnat asa ceva puteti sa solicitati ajutorul unui avocat .