avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

eu si cu sotia mea am decis ca sa divortam
avem o fata de 6 anisori
ea si-a gasit de lucru bine in Noua Zeelanda si am dus copilul la ea ca sa inceapa scoala acolo
ea este cea care vrea sa depuna divortul, dar nu poate depune personal si sa gindit ca sa o reprezinte avocatul ei, ca asa ia spus el. Se poate asta? Ca stiam ca trebuie depus personal fara a fi reprezentat
eu nu doresc ca sa depun divortul la tribunal ci sa il facem la notariat
ce spuneti de cum vrea ea si ce spuneti de cum vreau eu sa fac
astept un raspuns
va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:26, 28 Ianuarie 2013
Pentru a putea divorta la notariat trebuie ca ambii soti sa fie prezenti in fata notarului.

Avand in vedere ca ea se afla in alta tara, banuiesc ca are chiar si un contract de munca, atunci casatoria se poate desface numai la instanta, ea fiind reprezentata in acest caz de avocat.

Regula este depunerea personal a cererii, dar exista si exceptii. :)
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Puteti sa faceti si cum vrea dansa, nu va afecteaza in vreun fel. Poate depune cererea de divort din culpa comuna fara motivare.
Pt divortul la notar trebuie sa vin ain Romania macar o data si poate costa prea mult drumul sau nu poate lipsi.
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru divort (persoane cu handicap) dks dks Buna. Detin si eu 2 parinti ambii cu handicap de gradul 2 (surdo-muti) Iar mama mea acum 1-2 saptamani a fost la tribunal sa intenteze un proces pentru ... (vezi toată discuția)
Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul sotiei costehard costehard Buna ziua Ma numesc X, am 48 de ani si sunt din Bucuresti Doresc sa desfac casatoria si as dori sa fac o intrebare in comunitatea avocatnet in speranta ... (vezi toată discuția)