avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Servicii Web Intarziate+Incomplete+Refuz restituire ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Servicii Web Intarziate+Incomplete+Refuz restituire bani

Buna ziua,

In data de 4 Ianuarie am platit pentru un serviciu Web, cu cardul, (Hosting+domeniu.ro). Activarea in mod normal trebuie sa fie instant, Dupa 4 zile in care am trimis tichete la suport(Raspunsul a venit peste 7 zile) in senin vad serviciile activate. Partial, deoarece domeniul.ro deja a fost achizitionat din alta parte.
Ce sa fac in conditiile in care, NU am folosit serviciile,NU AM NEVOIE de servicii cand vor ei, ci cand vreau eu, INCOMPLETE, firma se face ca ploua in legatura cu domeniul. Ba chiar serviciul expira pe data de 4 (Facand uitate cele 4 zile de intarziere). Telefon pe site nu exista.

Acesta este raspunsul lor
Art. 8.1 - Daca, pentru orice motiv, nu sunteti satisfacuti de serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati si sa ne spuneti care este problema pentru a o rezolva.
In cazul in care nu va putem rezolva problema si doriti sa intrerupeti contractul ne puteti informa de acest lucru insa nu veti primi banii inapoi pentru serviciile platite in avans.
Plata pentru inregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se returneaza.

Toate persoanele care folosesc serviciile lor au probleme, nu am specificat numele firmei, nu stiu sigur daca este interzis.
Vreau o solutie pentru restituirea banilor, si o solutie pentru cazul tuturor persoanelor care se plang, ce e de facut ?

Stima!
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
bani_ptc, utilizator
Cel mai recent răspuns: dan_popa40 , utilizator 19:56, 28 Ianuarie 2013
Din pacate, prin articolul mentionat din contract nu prea aveti ce face. Banuiesc ca nu ati citit toate aspectele contractuale inainte de a -l semna si prin urmare cam asa se intampla.
Si eu am patit acelasi lucru cu o firma la care ma platit avans jumatate dintr-o mie de euro pentru realizarea unui site si nici site nu am avut la timp ( specificat in contract ) nici banii nu i-am vazut.

Trebuia sa-i chem in judecata si sa imi recuperez avansul pentru ca ei nu si-au indeplinit contractul. Cu tevatura din tribunalele noastre...m-am lipsit. Tocmai pe asta se si bazeaza multe firme prestatoare de astfel de servicii si uite asa unii fac bani "trecand pe langa munca ".

In cazul dumneavoastra este scris negru pe alb ca : " Plata pentru inregistrarea de domenii sau alte servicii conexe nu se returneaza " , si asta pentru ca ei deja au platit acel domeniu, iar prin acel articol s-au asigurat ca nu vor da banii inapoi.

daca sunteti persoana fizica in contract, puteti apela la Protectia Consumatorului, asa veti avea o sansa. Daca sunteti persoana juridica, solutia este doar instanta de judecata.

Aici ma opresc ca deja nu mai e domeniul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cumpara pe o firma nou infiintata care inca nu are venituri? MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Am o firma abia infiintata, de cateva zile. Si as dori sa cumpar in folosul ei niste servicii gen hosting pentru site-ul web, domeniul pentru ... (vezi toată discuția)
Daca am platit un serviciu web si nu sunt multumit pot primi banii inapoi? suzuky1 suzuky1 Buna ziua am si eu o problema, azi am cumparat un serviciu hosting de la o firma si nu sunt multumit de servicii hostu pica din 5 in 5 minute + niste preturi ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)