avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot cumpara pe o firma nou infiintata care inca nu are ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot cumpara pe o firma nou infiintata care inca nu are venituri?

Buna ziua,

Am o firma abia infiintata, de cateva zile. Si as dori sa cumpar in folosul ei niste servicii gen hosting pentru site-ul web, domeniul pentru site-ul web.

Firma, evident, inca nu are niciun fel de venit.

Pot sa cumpar pe firma aceste servicii? evident ca banii se vor plati din buzunarul meu pentru ca firma inca nu are niciun ban, decat cei 200 lei care reprezinta capitalul social.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:43, 17 Ianuarie 2013
Desigur ca puteti face achizitii in scopul desfasurarii activitatii.
Pentru aportul dvs.in bani incheiati un contract de imprumut firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen firma web hosting maxamus maxamus Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA/ II pe domeniul Webhosting, vanzare domenii web, licitatii domenii web. Am gasit codurile CAEN J6311 si J 5829. Poate ... (vezi toată discuția)
Majorare capital gelu.soare gelu.soare Buna ziua, Am si eu o nelamurire, eu persoana fizica detin un domeniu web achizitionat in urma cu ceva ani pe care am platit 14.000 dolari acum vreau sa il ... (vezi toată discuția)
Furt domeniu web site Raluca_2013 Raluca_2013 recent am intampinat urmatoarea situatie: mi-a fost ,,sparta,, parola de acces la email de unde mi-a fost luata o copie scan a cartii de identitate - persoana ... (vezi toată discuția)