avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca am platit un serviciu web si nu sunt multumit pot ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca am platit un serviciu web si nu sunt multumit pot primi banii inapoi?

Buna ziua am si eu o problema, azi am cumparat un serviciu hosting de la o firma si nu sunt multumit de servicii hostu pica din 5 in 5 minute + niste preturi destul de inaccesibile si sunt curios pot primi banii inapoi in decursul a 10 zile lucratoare?
Cel mai recent răspuns: silveralecs , utilizator 14:50, 28 Februarie 2013
In momentul in care ai facut inregistrarea, era specificat in site faptul ca returneaza banii intr-un anumit numar de zile daca nu sunteti multumit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii web intarziate+incomplete+refuz restituire bani bani_ptc bani_ptc Buna ziua, In data de 4 Ianuarie am platit pentru un serviciu Web, cu cardul, (Hosting+domeniu.ro). Activarea in mod normal trebuie sa fie instant, Dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Serviciul de gazduire defectuos geosic geosic Salutari. Am cumparat acum cateva luni un domeniu si serviciul de gazduire de pe un site anume. Toate bune si frumoase primele 2 luni dupa care a inceput ... (vezi toată discuția)
Infractiune sau nu? isshmen isshmen Buna seara, Inainte de a spune, pe larg, povestea unui prieten, rog a se muta acest topic in categoria potrivita. Un prieten, face un website pe internet ... (vezi toată discuția)