avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... restituire bunuri personale - concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

restituire bunuri personale - concubinaj

Buna seara am si eu o intrebare. Am stat trei ani de zile cu un baiat iar cand am plecat de la el nu mi-am luat nimik. Acum fiecare dintre noi are pe alcineva. Vreau s aimi iau toate lucrurile de el si nu vrea sa mi-le dea. Ce pot face in situatia asta? Va rog din suflet sa ma ajutati. Nu am fost casatoriti. Am trit trei ani de zile in concubinaj
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
andeutza1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:05, 28 Ianuarie 2013
Acum cat timp v-ati lasat lucrurile si ce fel de bunuri sunt ?
Toate hainele mele incaltaminte cosmetice. Si din luna noiembrie nu mai locuim amandoi
Poate rezolvati problema daca faceti plangere la politie pt abuz de incredere.
Mai puteti apela la instanta cu cerere pt restituirea bunurilor personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta concubină a promis că-mi va permite să-mi iau bunurile personale achiziționate în timpul relației, dar acum refuză acest lucru. se poate considera că a abuzat de încrederea mea? oneway oneway Buna ziua, De curand am incheiat o relatie de concubinaj, mai lunga de cinci ani, in perioada concubinajului, am achizitionat un imobil impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Suntem in divort dar bunurile comune? Lucyaly Lucyaly buna seara..am cateva intrebari la dvs daca ma puteti lamuri...sunt in divort cu sotul meu...avem primul termen pe 4 decembrie...eu mi-am luat copilul de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori GeorgyM GeorgyM Buna ziua!! Sunt cu sotul meu de 4 ani si jumatate, casatoriti legal de 2 ani! Avem un copil de un an si 8 luni si altul pe drum!! Nu ne mai intelegem, a ... (vezi toată discuția)