avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Spatiu inchiriat !?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Spatiu inchiriat !?

Buna ziua,
Firma la care lucrez are pe langa sediul social, un singur spatiu inchiriat in care tine serverele si alte echipamente IT care-o ajuta la desfasurarea activitatii economice. In acel spatiu inchiriat nu lucreaza nici un angajat, toti angajatii lucreaza la sediul social.

Pot sa consider acel spatiu ca pur si simplu un spatiu inchiriat de firma sau trebuie neaparat sa-l declar ca punct de lucru?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
RobertR, utilizator
Cel mai recent răspuns: RobertR , utilizator 23:11, 28 Ianuarie 2013
Spatiu inchiriat si atata tot. Daca aveti sisteme de alarma si spatiul este pazit de o firma atunci trebuie sa-l declarati ca punct de lucru ca sa va deduceti cheltuielile.
Pai in acest spatiu se tin serverele cu ajutorul carora firma isi desfasoara activitatea.
Cu toate acestea daca nu e punct de lucru nu pot sa deduc cheltuielile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru rbtm rbtm Daca o firma are inchiriat un spatiu pe care il foloseste drept showroom (in spatiul respectiv nu are loc nici o activitate comerciala, persoana angajata acolo ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru birou it gentle_m gentle_m Buna ziua, Am SRL si lucrez in domeniul IT, recent am inchiriat un spatiu ca sa nu mai lucrez de acasa. Toate activiatile pe care le fac se desfasoara ... (vezi toată discuția)