avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de mediu pentru o firma care desfasoara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de mediu pentru o firma care desfasoara lucrari la diversi beneficiari pe baza de contract

Este necesara solicitarea autorizatiei de mediu pentru o firma ,care desfasoara activitatea pe baza de contract la diversi beneficieari ?
Cel mai recent răspuns: gabibotea , utilizator 10:43, 17 Februarie 2023
Lista activitatilor pentru care este necesara solicitarea autorizatiei de mediu este stabilita in anexa 1 a Ordinului 1298/2011 pentru modificarea procedurii de emitere a autorizatiei de mediu aprobata prin ordinul nr. 1798/2007
jacquelline a scris:

Lista activitatilor pentru care este necesara solicitarea autorizatiei de mediu este stabilita in anexa 1 a Ordinului 1298/2011 pentru modificarea procedurii de emitere a autorizatiei de mediu aprobata prin ordinul nr. 1798/2007


De acord , dar pentru societatile care desfasoara activitati numai la sediul beneficiarilor este necesara solicitarea autorizatiei de mediu?
Am vazut in Ordinul 1798/2007 la art.3 alin3 ca se specifica:,, activitatile prevazute in anexa nr. 1 , pe care titularul le desfasoara la diversi beneficiari , nu se supun prevederilor prezentei proceduri." Astept raspuns .
Ce activitate desfasoara societatea la beneficiari?
codul 2561-tratarea si acoperirea metalelor
Din cate stiu, este necesara obtinerea unei autorizatii de la mediu pentru acest CAEN! Cel mai bine va adresati-va lor direct cu o intrebare, pentru ca sunt anumite conditii pe care trebuie sa le indepliniti!

Alte discuții în legătură

Mediu: unde trimit evidenta deseurilor? ionut_vali ionut_vali Buna ziua! Sunt responsabil la o statie de gaz petrolier lichefiat in Bucuresti. Din cate am citit la fiecare sfarsit de an trebuiesc trimise fisele de ... (vezi toată discuția)
Ghid indeplinirea obligatiilor legii 211/2011 subexl subexl Fiind desemnat ca persoana responsabila de managementul deseurilor, as putea gasii undeva un fel de ghid pentru implementarea reglementarilor legii 211? Ce am ... (vezi toată discuția)
Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)