avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu pfa

am infiintat un pfa cu cod caen 4616 pe autorizatie scrie sediu profesional (birou) adresa mea de acasa unde sunt si proprietar . pentru inregistrare nu a fost nevoie de cat de actul de vanzare cumparare a apartamentui intreb daca trebuie sa am sediu social pentru pentru ca locuiesc la etaj superior si uneori e posibil din diverse motive intemeiate binenteles sa nu pot onora comenzile iar marfa sa raman in autoturism pentru care am contract de comodat . astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 00:12, 29 Ianuarie 2013
gabipfa a scris:

... intreb daca trebuie sa am sediu social ...

Nu am inteles exact ce vreti, dar orice societate trebuie sa aibe un sediu social.
Nu confundati sediul social cu punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare documente pfa la onrc LuceNera LuceNera Buna ziua, Sunt PFA cu codul CAEN 4791 si detin un magazin online. Livrez marfa la clienti acasa in orasul meu iar in alte orase livrez prin ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la un pfa existent AncutaGLAV AncutaGLAV Buna ziua! Detin un PFA eliberat de Registrul Comertului, pe numele de fata, cu CAEN 4619 - intermedieri in comertul cu produse diverse, sediu social - adresa ... (vezi toată discuția)
Impozit spatiu ne si rezidential clyde2010 clyde2010 Sunt pfa si pana in 2015 am avut contr.de comodat intre mine ca pfa (comodatara)si intre mine+sotia (comodanti),pentru una camera cu destinatie birou,cu acces ... (vezi toată discuția)