avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procedura de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procedura de divort

Buna ziua, (o intrebarea din partea lu o prietena)
eu mam casatorit cu un cetetean pakistanez in 2008 in pakistan. am primit actual de casatorie din Romania in 2009, el nu a primit viza de sedere temporara si plecat inapoi in pakistan, noi oricum nu ne intelegem si am cerut divort.....ce fel de act ar trebui din pakistan care sa fie aceptat in Romania ca act de divortul si fara sa mergem la judecatorie. oricum el nu mai poate veni in Romania.
varog sa raspundeti,
va multumesc
Daca el nu mai poate veni in Romania, va trebui sa divortati la judecatorie.

Din Pakistan nu va trebuie nimic.

La cererea de divort anexati certificatul de casatorie din Romania.
Stimata doamna,

Promovati actiune de divort.
Competenta este judecatoria in a carei raza teritoriala domiciliati dumneavoastra, in calitate de reclamant.

Certificatul de casatorie va fi anulat.Nu este necesar niciun alt documentent din Pakistan.

Prezenta paratului in procesul de divort este facultativa.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul - cetetean pakistanez vsher vsher Buna ziua, am o prietena din Romania care sa casatorit cu un cetetean pakistanez in pakistan, obtinut actul de casatoria din Romania, lui a fost refuzata ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea unui certificatde casatorie strain iacob_raluca iacob_raluca m-am casatorit cu un cetatean pakistanez in GRECIA la Ambasada Pakistanului in decembrie, de la Ambasada Romaniei m-au indrumat sa vin in RO si sa ... (vezi toată discuția)
Viza reintregirea familiei respinsa laurashoto laurashoto Sunt casatorita de 2 luni in Istanbul cu in cetatean sirian. In decembrie am depus un dosar pentru viza de reantregirea familiei-tip D. Raspunsul a venit la ... (vezi toată discuția)