avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza reintregirea familiei respinsa
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza reintregirea familiei respinsa

Sunt casatorita de 2 luni in Istanbul cu in cetatean sirian. In decembrie am depus un dosar pentru viza de reantregirea familiei-tip D. Raspunsul a venit la fix 30 zile ,negativ, adica viza refuzata. Motivatia a fost casatorie de convenienta. Eu am in intretinere in copil cu handicap dintr-o casatorie anterioara cu un cetetean roman. Deci sunt obligata sa traiesc in Romania din acest motiv. Ce ar trebui sa fac acum sa imi parasesc copilul si sa ii frang inima pentru a putea locui la Istanbul cu sotul meu sau sa plang in fiecare zi ca nu pot fi cu sotul meu iubit. Sincer avem o poveste de dragoste cu multe obstacole si peripetii. Sotul meu e un om sufletist care iubeste copiii si care nu a dat inapoi cand a auzit problemele copilului meu. Va rog dati-mi un sfat ce ar trebui sa fac din punct de vedere legal. Cineva m-a sfatuit sa merg in audiente sau sa dau statul roman in judecata ca imi ia dreptul legal de a convietui alaturi de sotul meu.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:26, 17 Ianuarie 2016
Probabil ca in urma vizitei efectuate de autoritati acestia au luat in seama mai mult faptul ca nu locuiti impreuna decat dragostea care va leaga. E bine de stiut ca aceasta viza se acorda strict pe prevederile legale, nicidecum pe considerente de suflet. Puteti sa va mutati insotita de copil la sotul dvs.sau poate veni dansul sa locuiasca imreuna cu dvs. aici in Romania. Din pacate trebuie sa aveti in considerare acest aspect.
In mod normal, casatoria de convenienta o constata Iucratorii de la Imigrari si e motiv de respingere pentru permisul de sedere, nu pentru viza... Cum ati reusit sa va casatoriti la Istanbul cu un sirian? Aveti certificat de casatorie romanesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de viza pentru iubitul meu arab Adriana1radu01 Adriana1radu01 Buna ziua ! Eu si iubitul meu (arab) locuim in Uk! Din păcate anul acesta i-a expirat viza si vrem sa ne căsătorim in România pentru a obține mai ușor ! ... (vezi toată discuția)
Viza expirata cetatean american IrinaTracy IrinaTracy Buna ziua, Sotul meu este American, ne-am casatorit saptamana trecuta. In momentul casatoriei avea viza expirata de un an (depasise termenul legal de 90 de ... (vezi toată discuția)
Casatorie mixta magda_alexandrescu magda_alexandrescu vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, lamuriti-ma va rog, dupa casatorie in cat timp poate obtine permis de sedere in romania? si ce drepturi are? de ... (vezi toată discuția)