avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO

BUNA ZIUA,AM HOTATRIREA DE LA TRIBUNAL PRIVITOR LA TAXA,UNDE TREBUIE SA MA PREZINT CU EA PTR A RIDICA BANII SI CINE IMI POATE SPUNE MAI EXACT CIT TREBUIE SA RIDIC LA 3200 RON PE CARE I-AM PLATIT IN 2009? MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: ContSters277125 , utilizator 17:26, 30 Ianuarie 2013
Suma exactă trebuie să scrie în hotărârea instanţei. Mergeţi la Anaf, unde trebuie să depuneţi o cerere şi hotărârea instanţei.
Trebuie să primiţi banii în 45 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare dumitru71 dumitru71 buna ,am platit 3200 ron taxa de inmatriculare,am cistigat procesul,imi puteti spune cum se calculeaza cit trebuie sa imi restitue statul din aceasta ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare mariusmariusdmn mariusmariusdmn Buna ziua, Mi-am achizitionat o masina din Germania si am platit 5500 de lei taxa la inscriere in tara. Acum aproximativ un an de zile am angajat un avocat ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat hotarare divort andrreya andrreya Buna ziua, Doresc sa mi se elibereze un duplicat al hotararii de divort. Este suficient sa depun o cerere la judecatoria la care s-a dat sentinta sau mai ... (vezi toată discuția)