avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice semnatura electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

semnatura electronica

Daca un reprezentant legal are deja semnătură electronică pentru diverse, este valabilă şi în SEAP sau trebuie una separată?
Cel mai recent răspuns: Carmina_Iancu , utilizator 15:23, 13 Februarie 2013
cum adica pt diverse???
Adică pentru alte operaţii ce impun semnătura electronică, ex. declaraţia 112.
Daca este semnatura electronica extinsa, respectiv intruneste in mod cumulativ urmatoarele conditii:
a) este legata in mod unic de semnatar;

b) asigura identificarea semnatarului;

c) este creata prin mijloace controlate exclusiv de semnatar;

d) este legata de datele in forma electronica, la care se raporteaza in asa fel incat orice modificare ulterioara a acestora este identificabila,

eliberata de un furnizor de servicii de certificare acreditat, da.


din art 18 alin 1 lit. i ar rezulta ca certificatul poate fi eliberat doar pt anumite operatiuni. daca in certificat se mentioneaza ca poate fi utilizat doar pt semnarea de ex a documentelor contabile, semnatura aplicata documentelor depuse in cadrul unei proceduri de achizitie nu poate produce efecte.
Eu, pentru licitatii folosesc o semnatura electronica diferita decat cea folosita, de exemplu, pt declaratia 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere online bilant contabil stelach stelach Buna seara, am citeva nelamuriri in legatura cu transmiterea online a bilantului contabil. . Persoana care intocmeste bilantul , trebuie sa -l si ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica vizamali vizamali Se vorbeste de semnatura electronica pentru vizionarea documentelor de calificare a ofertantilor. Cei de la UCVAP ne zapacesc cu aceasta semnatura electronica ... (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)