avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvabilitate persoane juridice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvabilitate persoane juridice

As vrea sa stiu daca o persoana juridica poste fi declarata insolvabila de catre o primarie. Am inteles ca in cazul persoanelor juridice trebuie declarata insolventa, acest lucru putuand fi efectuat doar de catre Tribunal, acesta urmand sa numeasca un administrator judiciar, Nu mi se pare normal, ca o persoana juridica, care nu are bunuri mobile/imobile de niciun fel, detine conturi bancare care nu sunt alimentate cu sume (sunt infiintate popriri asupra conturilor, dar fara sa aibe vreun efect) sa nu poata fi declarata insolvabila de catre o primarie.
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 11:16, 29 Ianuarie 2013
Asta ne mai lipsea ! !! sa declare PRIMARIA starea de insolvabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema!!!!- insolventa persoana fizica norgeman_mario norgeman_mario Buna seara...ma numesc Marian si as dori sa adresez o intrebare la care sincer astept un raspuns cat mai credibil si as avea nevoie de ajutorul d-voastra ptr a ... (vezi toată discuția)
Credite bobeicaalin bobeicaalin Ce se poate intampla cu o persoana care contractat un credit de la o banca,iar in momentul e fata nu are niciun venit,nu mai poate platii ratele si nu are ... (vezi toată discuția)
Proces verbal declarare insolventa aadynna aadynna finantele pot intocmi proces verbal de declarare a starii de insolventa chiar daca obligatiile fiscale restante sunt sub 45.000 lei? (vezi toată discuția)