avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe divort

Buna ziua.
Din cate stiu in cadrul procesului de divort sunt admise orice mijloace de proba. Pentru a dovedi faptul ca sotul agreseaza verbal sotia si persoanele din jur si le ameninta,poate fi admisa proba cu inregistrari audio?
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 19:00, 29 Ianuarie 2013
in momentul de fata in instantele noaste nu este agreata o astfel de proba abia sau aliniat la mesajele scrise ,dar incercati
Nu vi se va ingadui proba cu inregistrari audio,pentru ca ar fi nevoie de o decriptare pentru a se stabili ca inregistrarea este rezultatul pronuntiei persoanei vizate. Daca sunt agresate si persoanele din jur, de ce nu le chemati pe acestea in calitate de martor ?
Poate fi depus in instanta un CD , care sa ateste actele de agresivitate suferite.Instanta de judacat poate vizualiza acel CD impreuna cu un specialist in domeniul informatic.

Poate fi certificata , la momentul audierii, data inregistrarii.


Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Puteti folosi proba cu inscrisuri, martori,interogatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele audio sunt admise corduneanu_marius corduneanu_marius buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat,probele audio sunt admise ,se iau in calcul intru-n proces?acum 3 saptamani mama a parasit copilul lasandu-mi-l in ... (vezi toată discuția)
Proces civil -proceduri SadMaria SadMaria Intr- un proces civil in care sunt folosite ca probe inregistrari audio daca este ceruta expertiza vocii aceasta va fi acceptata de instanta sau este o ... (vezi toată discuția)
Mobbing dani02bella dani02bella Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul unei situatii de hartuire la serviciu si daca exista in codul muncii in legislatia romana ceva legat de ... (vezi toată discuția)