Interventie moderator
cocadanandrei, prima oara ati pus doar link iar de data asta ati pus textul fara sa scrieti sursa, nu ne intelegem nicicum :)
Forumul nostru a acordat medierii o sectiune in cadrul Discutiilor juridice pentru a ajuta in primul rand utilizatorii care doresc sa cunoasca sau sa foloseasca procedura.
De asemenea este un loc unde se pot dezbate aspecte legate de procedura ori pentru discutii pro sau contra medierii.
Dumneavoastra preluati informatii de pe pagina Consiliului de Mediere si le puneti pe Avocatnet; toti cei interesati le pot gasi cu usurinta iar eu as zice ca mediatorii care vor sa fie la curent cu noutatile din profesie se informeaza de acolo, nu vad rostul diseminarii materialelor de pe pagina Consiliului de Mediere pe Avocatnet.
Nu vreau sa spun ca nu sunt tolerate subiectele pur teoretice legate de mediere, insa ne-am bucura daca ar fi contributii personale, nu preluarea informatiilor de pe alte site-uri. V-am mai trimis fragment din Regulament, pun si aici daca pe privat nu am reusit sa va lamuresc:
2.7. Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a linkurilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata. De asemenea, nu este permisa nici postarea prin copy-paste a textelor din alte siteuri in paginile Avocatnet.ro. Acest forum incurajeaza originalitatea […]
Va multumesc pentru intelegere.