Numele meu este Leonard.
Acum un an impreuna cu inca 3 prieteni am luat de pe un tir o roata de rezerva si statia emisie/receptie. A doua zi bunurile furate au fost recuperate (inapoiate). Dupa 2 saptamani am primit amenintari de la propietarul tirului si nu numai atat...unul dintre noi a fost urmarit intr`o seara si prins pe o strada si batut de acesta (propietar) care era insotit de inca 4 persoane (total 5) iar pe strada mai erau inca 7 persoane (martori) dintre care nu a indraznit decat o fata sa intervina pentru ca acesta era la pamant si era lovit fara mila A doua zi dupa cele intamplate, acesta (propietarul) sa dus la politie si a depus plangere pentru furtul comis (de frica cred). In decurs de cate`va zile am fost chemati la politie doar eu si prietenul batut, sa declaram cele intamplate adica furtul. Culmea este ca in plangerea respectivului (propietar) a mentionat numai de noi doi, iar de ceilalti doi care au fost cu noi nu a mentionat in plangere absolut nimic. Ce trebuie facut ? Macar un sfat....Acum avem dosar penal si vineri trebuie sa ma prezint la ora 10 la politie. Momentan lucrez ca barman Sinaia. Inca ceva...se mai cer 500 euro prejudiciu din cate am inteles. (pretentia lor inafara de bunurile recuperate). Am fost anuntat sa ori ma prezint singur sau insotit de un avocat. Noi avem si niste documente de spitalizare sa zic asa....pentru ca a stat in spital cate`va zile.....Ce trebuie facut ? Mentionez ca am declarat si recunoscut fapta atunci. Multumesc Anticipat ! Cu stima, Pirvu Nicusor Leonard
Daca ati recunoscut fapta,daca prejudiciul a fost recuperat si totusi proprietarul bunurilor a inteles sa depuna plangere impotriva dvs,de preferat este sa solutionati amiabil
Faceti efortul si achitati pretentiile ridicate
Oke. Platesc si banii acestia 500 euro. Din cate am inteles dosarul imi merge mai departe.(procuratura). De ce merge dosarul mai departe daca eu am platit tot? Ramane fapta ?
Furt
cirstoceaelena
in anul 2012 luna martie am sustras niste bijuteri di ap in care lucram ca menajera pe care l-am amanetat am recunoscut fapta o parte din bijuteri propietarul ... (vezi toată discuția)