avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice va rog urgent doua intrebari din achizitie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

va rog urgent doua intrebari din achizitie publica

1. Daca o firma este in reorganizare judiciara poata sa ofere in cadrul unei procedurii de licitatie publica sustinere financiara si tehnica? ( cadrul legal)

2. In cadrul unei proceduri de achizitie publica pe loturi, un ofertant poate participa la toate loturile dar cu asociati diferiti, respectiv la lotul 1 participa in asociere A cu X, iar la lotul 2 participa A in asociere cu Y?
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 11:18, 30 Ianuarie 2013
1. Da, pentru ca aceasta situatie nu se regaseste in niciuna dintre situatiile prevazute la art. 180 si 181 din OUG 34/2006.
2. Da, pe loturi diferite. Problema era daca se depuneau oferte pe acelasi lot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare pe loturi licitatie publica carmenvdv carmenvdv Buna ziua, As vrea sa particip la o licitatie care are mai multe loturi. Intrebarea mea este daca este posibil sa particip pe un lot cu o oferta si pe un alt ... (vezi toată discuția)
Oferta individuala + tert sustinator in aceeasi procedura soazig soazig Cf art 46 (1)c Fara a afecta posibilitatea operatorilor economici de a oferta pe mai multe loturi diferite, candidatul/ofertantul nu are dreptul ca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. 46 oug 34 ana1212 ana1212 Va rog mult un punct de vedere/parere cu privire la urmatoarea speta, tinand cont de prevederile art. 46 din OUG 34: In cadrul unei proceduri de atribuire ... (vezi toată discuția)