avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Participare pe loturi licitatie publica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Participare pe loturi licitatie publica

Buna ziua,
As vrea sa particip la o licitatie care are mai multe loturi. Intrebarea mea este daca este posibil sa particip pe un lot cu o oferta si pe un alt lot sa particip in asociere sau ca subcontractant cu un alt operator economic. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:11, 30 Iunie 2015
Da.
Multumesc!
da dar loturile sunt scoase la licitatie separat sau toate la un loc adica mai tehnic are fiecare lot in parte caiet de sarcini ?daca se scot la licitatie la pachet adica toate in acelasi caiet de sarcini nu puteti.
In legislatia achizitiilor publice nu exista notiunile de licitatie "cu loturi separat" si "cu loturi la pachet", ci doar de "procedura de achizitie pe loturi", formatul de anunt de participare in SEAP fiind construit doar in acest sens.

In speta prezenta este incident art.46 din OUG 34/2006, care nu permite situatiile enumerate in acest articol, in cazul depunerii ofertelor in cadrul aceluiasi lot, dar le permite in cazul depunerii ofertelor pe loturi diferite.
Ultima modificare: Marți, 30 Iunie 2015
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Experienta similara - subcontractant olimpiamaria olimpiamaria la o licitatie pentru lucrari de executie si proiectare, operatorul economic poate face acord de subcontractare pentru proiectare? sau este obligat sa faca ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent doua intrebari din achizitie publica andr_georgi andr_georgi 1. Daca o firma este in reorganizare judiciara poata sa ofere in cadrul unei procedurii de licitatie publica sustinere financiara si tehnica? ( cadrul ... (vezi toată discuția)
Achizitii -un singur lot de produse macristinasrl macristinasrl CAIET DE SARCINI pe un singur LOT , NEDEFALCARE CONTRACT DE ACHIZITIE PE mai multe loturi. In ultimii ani , procedura continua foare multe unitati ... (vezi toată discuția)