avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Plagiat sau nu - date folosite în lucrarea de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Plagiat sau nu - date folosite în lucrarea de licenþã

Doresc sa fac o lucrare de licenta cu date publicate pe un site al unei instutii publice
este plagiat sau nu
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:19, 2 Februarie 2013
Le puteti folosi linistit, nu este plagiat - nu sunt creatie literara, stiintifica sau artistica, sunt informatii de interes public.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
Ares-3, moderator
Este plagiat daca nu mentionati sursa de fiecare data prin note de subsol si nu puneti textul copiat intre ghilimele. Daca este vorba de operatii matematice/statistice, trebuie mentionata sursa datelor. Citarea corespunzatoare a surselor face diferenta intre plagiat si cercetare. Citatele nu trebuie sa fie lungi de n-spe pagini, ci scurte si la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre sanctionarea plagiatului Cody69 Cody69 Buna seara As dori sa stiu care sunt sanctiunile in cazul plagiatului intr-o lucrare de licenta, ce se considera plagiat si daca exista un procent in care este ... (vezi toată discuția)
Am facut o lucrare de licenta si e plagiata 16% elenasimona85 elenasimona85 am facut o lucrare de licenta si e plagiata 16%, cum pot sa repar greseala ,legile existand pe internet si fiind sursa mea de scriere astept raspuns cat mai ... (vezi toată discuția)
Plagiat lucrare de disertatie nastaseanamaria nastaseanamaria Buna ziua. Ieri trebuia sa-mi sustin lucrarea de disertatie. In schimb, fara a exista o lista initiala cu persoanele care sunt respinse pe motiv de plagiat, ... (vezi toată discuția)