avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce aprobari am nevoie pentru o imprejmuire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce aprobari am nevoie pentru o imprejmuire

Buna ziua, as avea intrebare: daca doresc sa imprejmuiesc un teren conform
cu schita de cadastru, ce acte sunt necesare? Se face diferenta intre imprejmuire definitiva si provizorie?
M-ar interesa articolul/paragraful de lege care reglementeaza aceasta situatie.
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:13, 29 Ianuarie 2013
Autorizatie de constructie.
Legea 51/1991, art.3
indiferent daca este provizorie sau definitiva?
Legea vorbeste despre autorizatie de constructie pentru Imprejmuiri.

Extras din lege:
Imprejmuiri = Constructiile definitive sau provizorii, cu rolul de a delimita suprafete, arii sau parcele asupra carora exista forme de proprietate, executate pentru protectie impotriva intruziunilor, realizate din diferite materiale - beton, caramida, piatra, lemn, metal, inclusiv sarma ghimpata intinsa pe bulumaci -, ori prin plantii specifice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)
Autorizatie gard viu Selenus Selenus Buna ziua, vreau sa-mi imprejmuiesc un teren aflat in intravilan cu un gard viu de protectie (gladita - salcam spinos). Acum terenul e practic in camp, nu ... (vezi toată discuția)
Amplasare gard fara autorizatie si fara o masuratoare cadastrala raresh raresh Buna ziua, Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)