avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Creante recup. in urma atragerii raspunderii solidare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Creante recup. in urma atragerii raspunderii solidare ...

Buna seara .... As vrea sa ma lamuriti cu o problema ... Am avut o firma care am vandut-o, avea datorii la stat ... Acum am primit un plic ca trebuie sa raspund solidar ... Cum se procedeaza ??? Va multumesc ...
Cel mai recent răspuns: Alina Grigoriu , Avocat 14:46, 10 Iulie 2013
Daca firma a intrat in faliment, prin procedura insolventei, inseamna ca v-a fost angajata raspunderea dvs. personala in calitate de administrator. Nu ati primit citatie pentru asa ceva? Cazuriel de angajare a raspunderii administratorului sunt destul de rare. Va recomand sa intrati pe portal instante la tribunalul unde este situat sediul social al fostei societati si sa cititi cu atentie solutia instantei. Cel mai bine ar fi sa retineti numarul de dosar si sa-l studiati la arhiva, pentru ca poate sunteti in termen pentru declararea unei eventuale cai de atac pentru angajarea raspunderii personale.
Pentru ca aceasta varianta ar rezolva consecinta emiterii titlului executoriu. In orice caz, pentru ca exista somatie si titlu executoriu, este important sa apelati la sfatul unui avocat, pentru ca poate fi oportun sa atacati si aceste acte, de data aceasta pe baza procedurii fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis la o hatarare care nu e definitiva. mioara2012 mioara2012 Buna ziua. La o actiune a Finantelor de atragere a raspunderii in solidar, in cadrul unui dosar de insolventa, s-a facut recurs. S-a admis recursul si s-a dat ... (vezi toată discuția)
Creante de recuperat in urma atragerii raspunderii solidare ContSters185853 ContSters185853 Am primit ieri o somatie de plata pe persoana fizica: In baza art 145 di ONG 92/2003 cod proc fiscala, ca figurez in evidentele fiscale ale ADM FIN cu sume ... (vezi toată discuția)