avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlu executoriu emis la o hatarare care nu e ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlu executoriu emis la o hatarare care nu e definitiva.

Buna ziua.
La o actiune a Finantelor de atragere a raspunderii in solidar, in cadrul unui dosar de insolventa, s-a facut recurs. S-a admis recursul si s-a dat cauza spre rejudecare. Finantele insa, au emis somatie si titlu executoriu, neinteresandu-i faptul ca hotararea nu este definitiva.
Cand am primit titlul executoriu, am facut contestatie. Pentru contestatia la executare mi s-a impus o taxa de timbru mare. Am facut cerere de ajutor public judiciar sub forma scutirii de la plata taxei de timbru. S-a respins. Am facut cerere de reexaminare. S-a respins.
Mi se pare extrem de nedrept sa platesc pentru abuzurile ANAF-ului. Ei nici nu aveau voie sa faca somatia si titlul executoriu atat timp cat hotararea de acordare a avizului de atragere a raspunderii in solidar a fost atacata si urmeaza sa se judece in viitor.
As dori sa stiu, ce pot sa fac intr-o astfel de situatie. Ar fi binevenita orice opinie care sa ma ajute sa ies din aceasta situatie.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mioara2012 , utilizator 14:07, 21 Noiembrie 2014
Obtineti certificat de grefa si depuneti-l la ANAF.
Unde pot solicita certificatul de grefa? Si in cat timp se depune?
Certificatul de grefa il solicitati la instanta care are pe rol solutioarea cauzei
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecintele schimbarii legislatiei fiscale mioara2012 mioara2012 Buna ziua! In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a administratorului si il obtine. Persoana ... (vezi toată discuția)
Lipsa dreptului la aparare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Punem in discutie urmatoarea speta: In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ emis in baza unei hotarari casate mioara2012 mioara2012 Am nevoie de o opinie avizata: A fost emisa o decizie de atragere a raspunderii in solidar in baza avizului dat de judecatorul sindic. Ulterior s-a casat acea ... (vezi toată discuția)