avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale frauda
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

frauda

buna seara ce poate sa faca directia investigare fraude cerandu-mi contabilitatea pe 2010-2011 ce pot ei sa urmareasca,faptul ca am datorii catre stat?
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 00:33, 30 Ianuarie 2013
Direcţia de Investigare a Fraudelor funcţionează în principal ca structură de conducere, monitorizare, evaluare, coordonare, sprijin şi îndrumare a activităţii structurilor teritoriale de investigare a fraudelor.
În realizarea atribuţiilor ce-i revin, Direcţia de Investigare a Fraudelor desfăşoară în principal, următoarele activităţi:
- efectuează acte premergătoare şi de urmărire penală sub supravegherea procurorului competent în conformitate cu prevederile legale, în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii economico-financiare;
- desfăşoară activităţi de asistenţă juridică în materie penală în comisiile rogatorii internaţionale pe problematica strictă a criminalităţii economico-financiare;
- elaborează metodologii, concepţii, planuri de acţiune în vederea prevenirii şi combaterii infracţionalităţii economico-financiare.


V-am redat doar atributiile lor din sfera economico-financiara, pot cauta foarte multe lucruri! Nu scrie in citatie motivul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul de investigarea fraudelor?!?!? sonder sonder Buna Ziua. Am o rulota de fastfood amplsata pe terenul concesionat de la primarie,cu toate autorizatiile si avizele prevazute de lege.Spatiul respectiv se ... (vezi toată discuția)
Citatie la directia de investigari criminale bucuresti Victor1965 Victor1965 Buna ziua, Astazi am primit un apel telefonic de la un anume X, care s a prezentat a fi din cadrul IGPR si care urmeaza sa imi aduca la cunostinta ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se pot da banii dintr-un trimestru in altul? rianaadnana rianaadnana La Ministerul Sportului au fost impartiti banii pe capitole si pe trimestre.Se pot dirija banii de la cheltuieli cu echipamentul la cheltuieli de transport ? ... (vezi toată discuția)