buna seara ce poate sa faca directia investigare fraude cerandu-mi contabilitatea pe 2010-2011 ce pot ei sa urmareasca,faptul ca am datorii catre stat?
Direcţia de Investigare a Fraudelor funcţionează în principal ca structură de conducere, monitorizare, evaluare, coordonare, sprijin şi îndrumare a activităţii structurilor teritoriale de investigare a fraudelor.
În realizarea atribuţiilor ce-i revin, Direcţia de Investigare a Fraudelor desfăşoară în principal, următoarele activităţi:
- efectuează acte premergătoare şi de urmărire penală sub supravegherea procurorului competent în conformitate cu prevederile legale, în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii economico-financiare;
- desfăşoară activităţi de asistenţă juridică în materie penală în comisiile rogatorii internaţionale pe problematica strictă a criminalităţii economico-financiare;
- elaborează metodologii, concepţii, planuri de acţiune în vederea prevenirii şi combaterii infracţionalităţii economico-financiare.
V-am redat doar atributiile lor din sfera economico-financiara, pot cauta foarte multe lucruri! Nu scrie in citatie motivul?