avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere pt. actionare in instanta Casa de Pensii pt. ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere pt. actionare in instanta Casa de Pensii pt. valorificare venituri suplimentare?

Vreau sa actionez in instanta Casa Locala de Pensii sect 6 pt. valorificare venituri suplimentare neluate in calcul la stabilirea pensiei. Nu stiu cum sa fac cererea si carei instante sa ma adresez (sunt din Bucuresti,judecatorie de sector sau Tribunalul Bucuresti?)
Cel mai recent răspuns: ianula , utilizator 21:26, 1 Februarie 2013
Recomandarea ar fi sa luati legatura cu un avocat, intrucat in functie de datele concrete acesta va poate recomanda daca se impune sau nu o actiune in instanta precum si celelalte detalii in cazul in care aceasta ar intemeiata.
Mai intai trebuie sa contestati Decizia de pensionare in termen de 30 de zile de la comunicare la Comisia Centrala de Contestatii care functioneaza in cadrul CNPP( Casa Nationala de Pensii Publice).
Daca Hotararirea Comisiei Centrale de Contestatii, va este nefavorabila, aceasta poate fi atacata in termen de 30 de zile de la comunicare la Tribunalul din raza de domiciliu al dumneavoastra ( reclamant)
Multumesc pentru raspuns, sunt in asteptarea hotararii Comisiei Centrale de Contestatii care va fi mai mult ca sigur nefavorabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemarea în judecatã a casei de pensii pentru neluarea în calcul a unei adeverinþe ioanahilaroman ioanahilaroman La inceputul lunii septembrie, soacra mea a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta, in valoare de 669 lei, pentru o vechime in munca de 35 de ani ... (vezi toată discuția)
Mama vrea sa conteste decizia de pensie praz praz Buna ziua, Mama mea a primit decizia de pensionare, fara sa i se ia in considerare sporurile realizate, care reprezinta [i]\"sporurile acordate institutelor ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensie BiancaTudose BiancaTudose buna ziua! Bunica mea s-a pensionat cu 53 de ani vechime, dintre care o mare parte din ei a lucrat in grupa a II- a de munca. S-a emis decizia in data de ... (vezi toată discuția)