Va rog mult sa ma ajutati .. o persoana bine asezata social .. ma acuza de furt din locuinta .. ce as putea pati..
Am muncit la la acesta in curte iar unul din angajati mei .. a sustras niste bijuteri .. acesta vanzandu-mi un lant din aur .. care acum face obiectul furtului de care sunt acuzat .. respectivul muncitor nu mai este de gasit .. se poate intampla ceva cu mine ? nu am avut niciodata probleme cu politia va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns
in cazul in care ma gaseste vinovat .. pot fi condamnat sau .. suspendare .. ?
Este greu de apreciat ce si cum. Va recomand a va adresa unui avocat. Totul depinde dacati ati cunoscut sau nu aceste fapte. daca ati cunoscut sau ati trecuto sub tacere, puteti fi condamnata de complicitate. totul depinde cum stau faptele.
Pai eu nu am avt de unde sa stiu ..ca e furat .. cert e ca .. de cand am luat lantul si pana acum au trecut 6-7 luni .. automat ..daca nu am avut nimic de ascuns .. l-am purtat ..
Acuzata de furt!
euthalia
buna ziua. am facut o MARe greseala pe care o regret enorm dar nu stiu ce sa fac. in urma cu cateva zile am luat un lant de aur de la o colega de kmera, ... (vezi toată discuția)