avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din depozit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din depozit

Buna ziua ,
Astazi am am facut prostia de a sustrage un produs de la depozitul unde lucrez...sau lucram....prin urmare a fost sesizata politia care mi.a deschis dosar penal pentru furt.
Valoarea acelui produs este de maximum 50 de lei, insa cei de la depozit sustin cu filmari si cu date cum ca eu as.i mai fi sustras produse si inainte, si prejudiciul declarat Aproximativ este de 3300 de lei .
Ei au ajuns la aceasta concluzie ,urmarindu.ma pe camere ca luam alte produse de pe raftul depozitului decat cele care le aveam in programul de colectare si ca acele produse nu au mai aparut , precizez ca nu dovada ca as.i fi ascuns produsul asupra me si sa ies din depozit cu el ci doar ca il iau , plec intre rafturi si acel produs nu este de gasit.iar eu nu am furat acele produse mentionate de ei ci doar acesta. Intradevar am luat alte produse cum se vede si pe filmare insa acele produse le lasam prin depozit in locuri aleatorii cea ce nu vede camera...le luasem din curiozitate sa vad cum arata si le puneam altundeva,nu le duceam la loc insa fara nici un motiv de a le sustrage , insa acele prodse au disparut de acolo.
Pot sa fiu acuzat si pentru furtul acelor produse...?
Merita sa incerc sa ma impac cu societatea si sa le platesc acel prejudiciu chiar daca nu l.am facut doar ca sa isi retraga plangerea?
Daca isi retrag plangerea pot sa scap de dosar?
Vreau sa mentionez ca produsul cu care ma prins este la ei adica acela nu este prejudiciu.
Cel mai recent răspuns: CsatariRobert , utilizator 18:11, 27 Martie 2018
Daca va impacati se inlatura raspunderea penala si scapati.

Insa daca nu ma impac cu ei pot sa fiu condamnat si pentru furturile care ei pretind ca le.am savarsit?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca va impacati se inlatura raspunderea penala si scapati.

Nu am cum sa va raspund la aceasta intrebare, nu am vazut dosarul.
Vroiam sa spun ca ei au filmari cu mine cum ca plecam cu produse de la raftul depozitului fara ca sa am aceasta sarcina si acele produse nu se mai gasesc , insa eu nu le.am furat ci le.am lasat in alta locatie unde spun ei ca nu sunt camere si au disparut de acolo iar ei ma acuza ca le.am furat ..adica pe camere nu se vede ca le bag in buzunar si ies cu ele (exemplu) este o proba in instanta si ma acuza si de acele furturi sau nu? Cam asta e dilema...ca pe aceasta baza au intocmit prejudiciul aproximativ.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu am cum sa va raspund la aceasta intrebare, nu am vazut dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din depozit CsatariRobert CsatariRobert Buna ziua , Astazi am am facut prostia de a sustrage un produs de la depozitul unde lucrez...sau lucram....prin urmare a fost sesizata politia care mi.a ... (vezi toată discuția)
Buna - probe acuzatie de furt dumutaadrianred dumutaadrianred Intr-un dosar penal, in care doua persoane sunt acuzate de furt calificat, in urma prezentarii rechizitorului,apar ca si probe amprente si........cam atat. ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin/prejudiciu nerecuperat TrandafirCosmin TrandafirCosmin Buna ziua : Ieri in jurul orei 17:00 am intrat insotit in magazin de prietena mea ne-am dus la raionul cu salam sibiu am luat 10 bucati de la raft si apoi ... (vezi toată discuția)