avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de colaborare?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de colaborare?

Buna ziua,sunt PFA si am un salon de intretinere corporala.
Activitatea o desfasor de un an ,intr-un spatiu inchiriat de mine.
Doresc sa extind activitatea prin aducerea in salonul meu a unei alte PFA ,coafeza.Care sunt actele care se vor incheia intre noi?Multumesc
Veti incheia un contract de inchiriere pe spatiu sau un contract de comodat intre cele 2 societati pentru ca ea sa poata functiona si un contract de prestari servicii intre societati prin care una presteaza in favoarea celeilalte contra unei sume de bani anumite servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu firma Melindasz Melindasz Buna ziua,mi-am deschis un salon de infrumusetare dar inca nu e in functiune deoarece mai am unele acte de facut,azi a fost itm in control si a gasit-o acolo ... (vezi toată discuția)
Colaborare intre 2 pfa in domeniul serviciilor de intretinere corporala bulaieugen bulaieugen Va rog sa ma ajutati sa gasesc raspuns la o intrebare. Am un PFA cu impozitare in baza normei de venit, in baza caruia este deschis un salon de intretinere ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)