avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masina vanduta fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masina vanduta fara acte

Buna ziua,
va solicit sfatul in urmatoarea speta: am vandut o masina acum 7 ani, valoarea ei era mica si nu am facut acte; am predat masina si am incasat banii.
problema este ca platesc impozit pentru aceasta masina; am incercat sa dau de respectul cumparator dar am inteles ca este plecat la munca in alta tara;
ce ma sfatuiti sa fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:49, 30 Ianuarie 2013
andaanduta a scris:

cred ca il pot da in judecata

Daca nu detineti documente legale care sa ateste tranzactionarea autoturismului,detinatorul nu il putea inmatricula
Pe parcursul celor 7 ani,legal autoturismul trebuia sa fie supus inspectiei ITP,care nu se poate realiza in lipsa documentelor justificative
Staruiti sa contactati detinatorul autoturismului,eventual rudele acestuia pentru a clarifica statutul autoturismului ,daca se mai afla sau nu in circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Anulare asigurare adno adno Buna ziua! Am cumparat o masina de la o persoana ce are o firma si detine m-ai multe masini este inregistrata in Bulgaria pe talon este un alt nume iar cand ... (vezi toată discuția)
Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)