avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea deportarilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea deportarilor

buna ziua,
am un proces pe rol privind drepturile ce mi se cuvin din aceasta lege, insa la prima infatisare statul a considerat ca cererea este neintemeiata , cu posibilitate de recurs in 15 zile!!!
ce motive forte ar trebui sa invoc in recurs ca sa am vreo sansa...?
multumesc multtt !!!
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 10:35, 30 Ianuarie 2013
Nu vi se pot da indicatii in privinta motivelor de recurs atata timp cat nu este cunoscut continutul hotararii si respectiv motivul sau motivele pentru care cererea Dumneavoastra a fost respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitatea introducerii cererii, șanse în recurs, continuarea executãrii silite Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. O persoana a facut contestatie in tribunal la o executare silita.Contestatia a fost respinsa pe motiv de intarziere a depunerii dosarului.Avocatul ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)
Pot face recurs in cazul de mai jos? danadana1 danadana1 Buna ziua, Doresc a va prezenta situatia in care sunt, azi vara in luna iulie 2014 am primit o amenda uriasa de 900 lei pentru care am depus contestatie ... (vezi toată discuția)