Buna ziua, am si eu o intrebare legata de functionarea unui PFA.....
Am deschis un PFA si sunt interesata daca as putea sa ii suspend activitatea pana in momentul in care voi avea efectiv de lucru.....mai exact ma intereseaza daca pot obtine o suspendare a platii taxalor (catre casa de pensii si cas)pe perioada de inactivitate?,
Va multumesc!!!
A fost la Registrul Comertului ? Eu tocmai am suspendat pentru cineva plecat in Italia si peste 2 zile ma duc sa ridic actul pe care il voi duce la finante pentru inregistrare.Am dus Certificatul de Inregistrare la reg. comertului ( ala albastru) , certificat constatator si CUI-ul ( certificat unic de inregistrare fiscala) pe care l-am scos de la fisc acum 6 ani cand s-a schimbat iar legea si ne-a trecut de la cod numeric la acest certificat. Cred ca asta ii lipseste - e o jumatate de foaie A4 galben-verzuie. Daca nu-l are pe asta atunci trebuie intai sa-l scoata. Daca ai timp poti umbla tu pentru ea cu imputernicire. Tine-ma la curent si te mai informez.
eu stiu ca ea si-a facut PFA in 2010.ea a fost sa depuna declaratia aia pt inpozitare,acum sap trecuta si a intrebat atunci.si uite asa au plimbat-o de colo colo,nu a inteles nimic,ii era si foarte rau si era si nedormita,cozi imense.o sa merg eu cu ea daca e cazu,eu am mai mult papagal:D....chiar nu inteleg de ce ia dat foaia aia care nu este pt sistarea PFA
Poate sa-ti faca imputernicire de mana ( Subsemnata.... cu domiciliul in.......CI seria ... nr... , reprezentant PFA inregistrat cu nr........., imputernicesc pe .... ,domiciliat in .......,identificat cu CI seria.....,nr......, semnaturaei si stampila ) si te duci la Registrul Comertului nu la finante.Aia ii dau decizia de suspendare si pe urma se duce cu ea la finante si o inregistreaza.