am avut un accident auto,dar in urma lui o persoana a fost ranita,mai mult de air-bag-uri decat din accident...acum acea persoana ma ameninta ca imi va cere multe despagubiri,pe deasupra soferul masini in care se afla victima vrea si el bani sa-si cumpere o masina noua,cu toate ca i-am dat asigurarea...ce este de facut?cum sa procedez?va multumesc!
In caz ca ranile provocate au dus la emiterea unui certificat medico-legal pentru mai mult de 10 zile ingrijiri medicale, poate sa fie angajata raspunderea penala. In cadrul procesului penal firma unde avea RCA-ul valabiul, va fi obligata la plata despagubirilor in solidar cu dvs., deci nu veti plati singur.
are 5 zile de ingrijiri medicale,dar vrea despagubiri si el si soferul masini in care se afla,soferul zice ca nu vrea asigurarea si ca nu se lasa pana nu-i i-au masina noua...cum sa procedez?ajuta sa merg la el la spital?va multumesc!
Daca nu are peste 10 de ingrijiri atunci nu are alta cale decat sa introduca o actiune in civil.
Nu va avea cum sa-si cumpere o masina noua. Nu aveti de ce sa va faceti probleme atata timp cat aveti asigurare.