avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii la M.F.P.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii la M.F.P.

In anul 2012 am avut trei salariati care au fost dati in somaj in oct.2010,ian.2011 si mai 2011.Au dat unitatea in judecata,au castigat.Le-am recalculat salariile si am facut declaratii rectificative pentru toate lunile din urma.Am platit toate darile pentru ei,inclusiv majorari si penalitati.
Ii trec in declaratia 205/2012(in locul fiselor fiscale) cu toata suma restanta sau fac rectificare la fisele fiscale din 2010 si 2011?
M-am blocat de tot.
Cel mai recent răspuns: simomagda , utilizator 15:35, 30 Ianuarie 2013

Avand in vedere ca s-au intocmit statele de plata si declaratii rectificative si fisele fiscale trebuie tot rectificative.

Pe vechiul program de declarare la pensii nu se accepta rectificativa decat dc era vorba de modificarea stagiului nu si de cuantum ...acum cu 112 ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare venit zilieri pe 2012 rodidoina rodidoina As vrea sa stiu in ce declaratie se declara zilierii pentru anul 2012. Am declarat lunar impozitul retinut zilierilor prin modificarea sumei retinute drept ... (vezi toată discuția)
Fise fiscale 2011 maria-B maria-B Buna ziua! Am o neclaritate in legatura cu fisele fiscale pentru anul 2011. In cursul anului 2011 unitatea noastra a platit salarii restante din 2010 ... (vezi toată discuția)
Salarii calculate gresit matei mariana matei mariana daca am un salariat incadrat cu doua ore si care are functia de baza la alta societate. cand s-au calculat salariile s-a luat in calcul deducerea personala ... (vezi toată discuția)