avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Marire salar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Marire salar

Buna ziua!
In luna februarie am o parte din salariati in somaj tehnic ( contractul fiind suspendat conform art. 52 alin 1 litera c - intreruperea temporara a activitatii fara incetarea raportului de munca).
In aceasta situatie sunt obligata sa maresc salariul ca sa ajung la salariul minim pe economie , sau marirea se va face in momentul in care ei vor iesi din somaj tehnic, cand incetez suspendare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 30 Ianuarie 2013
Daca somajul tehnic este dupa 01.02.2013, atunci majorarea se va face cu aceasta data .. daca este inainte atunci, majorarea se va face la revenirea din somajul tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic ioana.dan ioana.dan Pentru indemnizatia de somaj tehnic, a angajatilor din restaurante, se suspenda activitatea potrivit art 52 alin(1) lit. c? Multumesc! (vezi toată discuția)
Somajul tehnic teodoradi teodoradi Este legala trimiterea unor angajati cu C.M. pe perioada nelimitata in somaj tehnic pt.1,2 sau 3 zile /luna ,in fapt ei fiind prezenti(si desfasurand ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic ContSters229751 ContSters229751 Este in vigoare vreo ordonanta care reglementeaza somajul tehnic? In alta ordine de idei, Codul Muncii spunde ca in caz de reducere temporara a activitatii ... (vezi toată discuția)