Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara serviciu si am o restanta de 700 de lei. Astazi m-au sunat cei de la banca sa imi spuna ca daca nu achit 200 de lei pana maine o sa achit integral creditul, cand o sa ma angajez o sa mi se opreasca 33% din salariu si ca o sa mi se puna sechestru pe bunuri, cu toate ca atunci cand am facut creditul nu am ipotecat nimic. Nu stiu ce sa fac, mi se pare prea exagerat. Chiar o sa am atatea probleme din cauza unei prostii, pentru ca daca ar trebui sa mai fac un credit vreodata, nu as mai face! Va multumesc!
Buna ziua, va multumesc tuturor pentru informatii, imi sunt de folos si imi cer scuze daca subiectul acesta generat de mine a dus la mici discutii contradictorii intre d-voastra.
Ieri am fost la agentia la care am facut creditul (BRD) si am achitat jumatate din suma restanta. Doamna consultant bancar mi-a spus ca pot face o cerere de reesalonare. Asadar, cum afirmati si d-voastra, pentru aproape orice exista solutii.