avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reconstituire vechime (grupa de munca)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reconstituire vechime (grupa de munca)

Buna ziua
Va contactez in legatura cu un posibil caz de reconstituire vechime de munca (grupa de munca).Vechimea in campul muncii este de aproximativ 40 de ani (majoritatea lucrati la Hidroelectrica S.A, iar 8 ani lucrati la Electromagnetica S.A. prin preluarea de hidrocentrale de la Hidro cu tot cu personal). Cum varsta biologica este de 59 de ani recuperarea grupei de munca mi-ar fi de folos in constituirea dosarului de iesire la pensie in vara acestui an.
Pentru mai multe informatii va pot trimite si cartea de munca scanata.
Va multumesc anticipat si astept o opinie din partea dvs.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 17:04, 30 Ianuarie 2013
Lamuriri in acesta problema o puteti primi de la Casa de judeteana de pensii la care apartineti,acolo faceti cerere si dati cartea de munca sa verifice .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu sa calculez daca poate iesi la pensie bodo gabriella bodo gabriella Buna dimineata, am un unchi care nu stie daca poate iesi la pensie. A implinit 59 de ani pe 1 octombrie 2009, are 40 de ani vechime in campul muncii, 9 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat. sunt ... Cristina  M Cristina M Buna ziua, As dori sa stiu daca ma pot pensiona anticipat. Sunt biolog cu 36 de ani de vechime in activitate, din care 11 ani si 8 luni (trecute in cartea ... (vezi toată discuția)
Pensionare maggia87 maggia87 Buna seara! Mama mea este nascuta in luna Iulie a anului1964 si are o vechime in campul muncii de 28 de ani. Dupa aceea a fost data in somaj, pe o perioada ... (vezi toată discuția)