Pe adresa societatii unde lucrez a sosit o citatie, pentru un recurs intr-un caz de vatamare corporala din culpa, in care societatea este "parte responsabila civilmente". Problema este ca nu stiu nimic despre chestia asta, nici eu, nici nimeni din firma, iar pana acum nu a mai venit vreo astfel de citatie de la Tribunal. As vrea sa trimit raspuns dar nu stiu ce sa le scriu acolo ??? Ati putea sa ma ajutati? Multumesc.
nu trebuie sa le dati nici un raspuns, trebuie sa va prezentati in ziua la ora si la instanta indicata pe citatie (administratorul societatii ca reprezentant legal al acesteia). va sugerez sa ia legatura cu un avocat ca sa afle despre ce e vorba, eventual sa ceara un termen pentru lipsa de aparare in ziua sedintei.
Av Watkins
Avand in vedere faptul ca o instanta de judecata va trimis aceea citatie in ea trebuie sa fie prevazut numarul dosarului si termenul de judecata.In opinia mea ar trebui sa mergeti la arhiva instantei insotit eventual de un avocat si sa studiati dosarul pentru a constata despre ce e vorba
va faceti o delegatie si mergeti la arhiva tribunalului sa vedeti dosarul.asa veti afla mai multe
dupa studierea dosarului puteti raspunde si instantei referitor kla citatia primita
Consultare dosar
qwer1234
Buna ziua,
Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie?
Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)
Citatie "surpriza"
Bordi1
Buna seara!
Astazi dimineata m-am pomenit cu postasul (care ma cunoaste) care mi-a inmanat o CITATIE din care reiese ca as fi inculpat penal intr-un ... (vezi toată discuția)