avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Preschimbare termen-pot cere amanare?
Discuție deschisă în Executare silită

Preschimbare termen-pot cere amanare?

Partea adversa mi-a preschimbat termenul unui proces de contestaţie la executare suspendare executare silită pentru ianuarie 2012. Pot cere amanare pentru angajare aparator sau mi se va refuza acest lucru? Preschimbarea s-a facut intr-o sedinta din 20.12.2011, nu a sosit inca citatia, chiar daca vorbesc cu aparatorul, acesta nu are timpul necesar sa se pregateasca, sunt sarbatori si Revelion.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:30, 23 Decembrie 2011
laau a scris:

Partea adversa mi-a preschimbat termenul unui proces de contestaţie la executare suspendare executare silită

Autoritatea care analizeaza motivele invocate si poate dipune amanarea judecatii si acordare de termen este instanta de judecata
Daca aveti aparator ales cu delegatia la dosar ,nu mai puteti motiva eventuala cerere de amanare ,pentru angajare aparator
Eventual puteti solicita amanare pentru studierea temenica a dosarului
Da,cu succes, daca nu ati mai cerut-o.
ynocentta a scris:

[Daca aveti aparator ales cu delegatia la dosar ,nu mai puteti motiva eventuala cerere de amanare ,pentru angajare aparator
Eventual puteti solicita amanare pentru studierea temenica a dosarului

Nu, nu am aparator cu delegatie depusa la dosar.
Mihai-Jus a scris:

Da,cu succes, daca nu ati mai cerut-o.

Va multumesc pentru raspuns.
Nu am mai cerut amanare, februarie 2012 era primul termen. Executarea silita este deja suspendata provizoriu, ma incurca aceasta preschimbare de termen a procesului de contestaţie la executare suspendare executare silită cu o data in ianuarie 2012.

laau a scris:

chiar daca vorbesc cu aparatorul, acesta nu are timpul necesar sa se pregateasca, sunt sarbatori si Revelion.

Din postarea dvs rezulta ca aveti aparator ales
Daca nu exista delegatie la dosar ,puteti solicita instantei de judecata amanare si termen in vederea angajarii de aparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare a executarii peste suspendare ? conelia anghel conelia anghel se poate suspenda de doua ori aceeasi executare silita ? Executarea a fost contestata in prima instanta (judecatorie) s-a respins au facut recurs .Totodata, ... (vezi toată discuția)
Care sunt cei mai buni avocati din romania(bucuresti) pe drept penal,mai degraba pe procedura penala? ellashine ellashine ma intereseaza atat un avocat penalist care sa aiba si niste relatii?este vorba de o contestatie la executare,sentinta a fost casata;(3 ani cu executare)s-a ... (vezi toată discuția)
recursul impotriva suspendarii executarii unei hot trimis la iccj suspenda .. daniela r. daniela r. Buna ziua, In prima instanta am obtinut o hot executorie impotriva angajator. Acesta a facut recurs la hot cat si a cerut amnarea executarii hot pana la ... (vezi toată discuția)