In prima instanta am obtinut o hot executorie impotriva angajator.
Acesta a facut recurs la hot cat si a cerut amnarea executarii hot pana la promuntarea instantei de recurs impotriva Hot date de prima instanta.
Intrebare:
Instanta de recurs a admis amanarea executarii pana la recurs.
Din ...am inaintat recurs impotriva amanarii executarii la ICCJ care a dat un termen, dupa cel, dat de instanta de recurs. Instanta de recurs a dat termen in ianuarie si ICCJ in feb.
Va rog sa-mi spuneti ce se va intampla la termenul de recurs din ianuarie ?Se va da un nou termen pana se pronunta ICCJ asupra executarii?
Dar daca fac o precizare in scris ca renunt la recursul formulat la ICCJ impotriva suspendarii executarii Hot ?. Cu scopul de a beneficia deja de o scurtare a timpului si deci de o decizie privind hot data de prima instanta si deci inclusiv executarea acesteia.
Va rog mult sa ma ajutati si sa-mi spuneti care sunt posibilitatile in situatiile de mai sus.
Va multumesc foarte mult.
Astept cu interes raspunsul dvs.
Cu stima,
Dani
Puteti, intr-adevar, sa formulati o cerere de renuntare la judecata la recursul formulat impotriva incheierii prin care s-a admis suspendare executarii pana la solutionarea pricinii pe fond. Ati fi putut incerca sa depuneti o cerere de preschimbare a termenului de judecata, motivand urgenta cu care se judeca astfel de cereri (litigii de munca) si situatia dumneavoastra de fapt si poate obtineti un termen mai scurt. Ramane la latitudinea dumneavoastra. Cererea de renuntare o intemeiati pe art. 246 Cod de Procedura Civila iar cea de preschimbare o intemeiati pe art. 153 alin. 3 Cod de Procedura Civila. Cu stima.
Imi puteti spune daca la termenul din ianuarie, se va judeca si pronunta instanta de recurs cu decizia asupra respingerii, acceptarii, etc Hot date de prima instanta?
Sau se amana? Si se impune sa asteptam recursul de la ICCJ ptr admiterea executarii Hot date de prima instanta, desi voi preciza ca, renuntam la el?
Multumesc mult.
In functie de solutia pe care instanta o va da in ianuarie, dosarul din febr va ramane fara obiect. In dosarul cu termen in ianuarie nu ar trebui sa se acorde o amanre din cauza celui de-al doilea dosar.
Pe acela dvs aveti interesul fie sa ii preschimbati termenul, eventual inaintea celui din ianuarie, fie sa renuntati la el.