avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere minor

buna ziua,o pensie data unui minor stabilita fara divort,la divort poate fi schimbata sau ramane cea fixata la pensie alimentara.Cuantumul poate fi schimbat apoi la divort?
Cel mai recent răspuns: cristianna31 , utilizator 19:13, 30 Ianuarie 2013
Cum a fost stabilita pensia fara divort ? La divort poate fi schimbata, fiind stabilita in raport cu venitul net obtinut.
se poate deschide dosar pentru pensie daca tatal nu mai sta cu mama,nu-i da bani,e violent si nu pot cominica.aceea prin ordonanta prezidentiala.daca se da o pensie,apoi va fi si un divort in viitor se poate schimba cuantumul pensiei,diferit de cel dat la dosarul de pensie alimentara.Se accepta dosat pentru pensie alimentara daca paritintii nu mai stau impreuna,tatal nu da bani la mama,am depus eu.dar ma intrebam daca dupa divort ramane asta sau se poate scimba,bineinteles divortul il voi face cu avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mihaella23 mihaella23 As vrea sa stiu daca pensia alimentara pt.minor fara divort deocamdata se cere prin ordonanta prezidentiala,conform carei legi si cum se procedeaza?care este ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala in procesul de divort white55511 white55511 Ce presupune ancheta sociala in cadrul unui proces de divort? Poate sa se faca incredintarea unui copil minor de 4 ani unui tata care a fost violent cu ... (vezi toată discuția)
Contributie la intretinere ContSters231537 ContSters231537 Se poate cere ca si pensie alimentara 1/6 din veniturile nete realizate ? Mentionez ca este vorba de al 2-lea copil, tatal mai avand unul din alta casatorie ... (vezi toată discuția)