avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NUMAR DOSAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

NUMAR DOSAR

Buna seara .
Am o nelemurire .
Am avut un proces civil cu numarul 4626/204/2012 . s-a judecat si gata . acum a aparut pe site acelasi numar cu aceleasi persoane implicate , cu acelasi rol fiecare dar acest numar este marcat cu o steluta si nu are data de judecata . a aparut cu data de 29 ianuarie . ce reprezinta steluta si de ce a aparut iar ??

asa :
4636/204/2012*
initial a fost fara steluta . este si cu si fara ...ce inseamna ?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
VOVA6, utilizator
Cel mai recent răspuns: VOVA6 , utilizator 15:41, 1 Februarie 2013
Steluta este semnul dosarelor renascute. Nu glumesc. Cand un dosar a fost suspendat si reincepe judecata i se adauga o steluta. Sper ca dosarul d-voastra sa fie finalizat inainte de a deveni V.S.O.P. cu cinci stele.
Probabil ca s-a declarat apel sau recurs, admis cu casare si dosarul a fost trimis spre rejudecare.
Steluta inseamna acelasi dosar, dar trimis la rejudecare primei instante.
Ar fi super daca este trimis la rejudecare dar nu are temen de judecare pe site ....
Da ...pai daca se rejudecaca chiar merita un V.S.O.P ....dECI SA INTELEG CA SE REJUDECA ?? Ar fi superrrrrrrrr !!!!!!!!!!!
Va sfatuiesc totusi sa intrebati la registratura judecatoriei Campina, pentru ca initial ordonanta a fost admisa de prima instanta, dar a fost recurata in termen legal.
Tribunalul Prahova, la data de 12.12.2012 (apocalipsa B-)) a admis recursul si a schimbat in tot sentinta primei instante, adica a respins cererea de ordonanta.
In mod normal, totul s-ar fi terminat aici, de ce mai apare alt dosar cu steluta, ca si cum ar fi rejudecare, va trebui sa va lamureasca de la registratura judecatoriei Campina.

Alte discuții în legătură

Recurs - casare cu retinere sau cu trimitere? eugen82 eugen82 Am termen recurs , la fond nu s-a cercetat fondul, a fost respinsa cererea pe exceptie. Prin cererea de recurs am solicitat casarea si trimiterea spre ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna? sandel25 sandel25 Solutie: Admite recursul. Caseată în parte sentinţa recurată şi trimite cauza spre rejudecare către Judecătoria sector 2 ...... Au fost mai multe ... (vezi toată discuția)
Procedura în cazul casãrii cu trimitere spre rejudecare buna ... Alena13 Alena13 Procedura în cazul casãrii cu trimitere spre rejudecare Buna ziua! Mi s-a admis un recurs impotriva sentintei civile pronuntata de Judecatorie, s-a casat ... (vezi toată discuția)