avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura în cazul casãrii cu trimitere spre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura în cazul casãrii cu trimitere spre rejudecare Buna ...

Procedura în cazul casãrii cu trimitere spre rejudecare
Buna ziua!
Mi s-a admis un recurs impotriva sentintei civile pronuntata de Judecatorie, s-a casat sentinta recurata si s-a trimis cauza spre rejudecare Judecatoriei. Intre timp m-am mutat cu serviciul si nu mai locuiesc la adresa respectiva. Ma gandesc ca trebuie sa instiintez instanta dar nu stiu exact catre ce dosar sa trimit cerere de schimbare a locului citarii? La tribunal sau vechiul dosar de la Judecatorie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Lamurire sau completare dispozitiv sentinta- actiune sub imperiul vechiului cod de proc. civila reclamant2013 reclamant2013 Buna ziua, Am un proces pe rol, pe codul de procedura vechi. Pe scurt, judecatoria a admis plangerea si a obligat paratii la plata in solidar a unei sume de ... (vezi toată discuția)
Rejudecare cauza amavrancea amavrancea Buna ziua, Sunt parte intr-un proces de succesiune dezbatut in instanta la Judecatoria sector 4..S-a dat o sentinta la fond,s-a facut recurs la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Solutia instantei de recurs ded ded Am facut recurs pentru anularea unui proces verbat de contraventie. Pe portalul instantelor apare urmatoarea sentinta: admite recurs-cu casare. Dispus ... (vezi toată discuția)