Buna ziua,
Sunt parte intr-un proces de succesiune dezbatut in instanta la Judecatoria sector 4..S-a dat o sentinta la fond,s-a facut recurs la Tribunalul Bucuresti,a fost casata sentinta de la fond in data de 16.05.2016 si a fost trimis dosarul spre rejudecare la aceeasi instanta de la fond. Nu am primit motivarea instantei de la recurs prin care a fost casata sentinta,nu am primit nicio citatie dar in data de 19.09.2016 a aparut pe site-ul Judecatoriei sector 4 ,ca a fost o sedinta in care judecatorul de la fond a depus o declaratie de abtinere avand in vedere situatia de incompatibilitate in care se afla află conform dispoziţiilor art. 24 alin. (1) cod.proc civ.,aceasta fiind irevocabila si urmand ca dosarul sa fie repartizat aleatoriu. Intrebarea mea este daca nu ar fi trebuit sa primim motivarea sentintei de la recurs si nu ar fi trebuit sa primim o citatie la prima sedinta de la fond? Va multumesc!
Hotararile pronuntate in recurs nu se comunica.
Ceea ce s-a intamplat la Judecatorie dupa casare este numai o procedura administrativa - dupa casare, dosarele se intorc la completul care a judecat initial.
Judecatorul acestui complet, avand in vedere ca deja s-a pronuntat in acea cauza, formuleaza cerere de abtinere care este admisa.
Urmeaza sa primiti citatie cu un nou termen, la un alt complet.
Nelamurire
Georgian2all
Buna ziua, am o nelamurire, pe care va rog sa mi-o elucidati.
In anul 2006, m-am judecat si dupa 2 ani, nu mi s-a dat dreptate. Intre timp s-a inceput ... (vezi toată discuția)