avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract civil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract civil

Am incheiat de curand,un contract civil cu un parlamentar,si as dori sa stiu daca acesta se inregistreaza la ITM,si daca imi vor fi platite contributiile catre sanatate,pensii,somaj,asa cum se intampla la incheierea unui contract individual de munca.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 31 Ianuarie 2013
Contractele civile nu se inregistreaza la ITM .. incheierea unui astfel de contract nu va confera si calitatea de salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de somaj in conditiile in care contractul inceteaza la initiativa mea? LauraIonescu LauraIonescu Buna! M-am angajat de curand cu contract civil full time, in alt oras decat cel in care am domiciliul stabil. Dupa ceva timp, mi-am dat seama ca targetul ... (vezi toată discuția)
Conventiile civile Viorela Nita Viorela Nita daca un muncitor este incadrat cu, conventie civila: 1. beneficiaza de somaj la incheierea unui an de munca ? 2. se considera vechime in munca conventia ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca dupa iesirea la pensie aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce tip de contract de munca se mai poate incheia dupa data pensionarii si ce contributii se mai platesc la stat ? Se mai pot intocmi conventii ... (vezi toată discuția)