avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nerespectarea legi 62/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nerespectarea legi 62/2011

sa zicem ca am castigat cu itm brasov la tribunalul bucuresti ,anularea incheierii CCM la nivel de unitate SCRL Brasov , Contegios administrativ.
Tot pe tribunalul bucuresti ,litigi munca am pierdut cu societatea pe motiv ce interes aveeam.eu am spus cadaca nu negocia la nivel de unitate ,puteam negocia la nivel de sector de activitate.
au aparut cu un inscris ca societatea nu face parte din acel sector de activitate si am pierdut ,problema e ca nici acea federatie nu avea reprezentativitate la acel nivel de sector si doar una dinaintea aparitiei legi 62/2011 la nivelul societati.
Curtea de apel ploiesti a dat decizie civila ca nu au voie sa negocieze CCm,acea federatie . nu pot intelege de ce acum nu sa tinut cont de incalcarea legi,sa zicem ca nu puteam negogia dar faceam parte din acea unitate iar pe langa alta ,stiu ca acea federatie joaca rolul a indeplini ceea ce doreste societatea si sa vazut la negogieri la sefi a acordat marire si pt ei iar pt noi salariati aproape nimic.cum un tribunal trece peste o curte de apel.

Alte discuții în legătură

Referitor la o sentinta civila ContSters271857 ContSters271857 anul trecut la unitatea unde lucrez sau facut negocieri colective,pe care eu leam contestat in instanta cu ITM la contegios si sa anulat incheierea CCM,si ... (vezi toată discuția)
Participare la negocieri - informare Mihaibc Mihaibc In cadrul unei intreprinderi sunt sa spunem 2 subunitati, iar salariati unei subunitati sunt membrii de sindicat la diferite sindicate. sindicatul A ce este ... (vezi toată discuția)
Reprezentantii salariatilor elagrosu elagrosu In cadrul unei negocieri de CCM cu reprezentantii salariatilor , acestia trebuie sa fie inregistrati la ITM sau la Judecatorie? pentru a putea negocia CCM? (vezi toată discuția)