avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

daca societatea la care lucrez intra in insolventa si eu am decizi civile irevocabile mai am sansa sa imi recuperez bani, dar cu cele in curs de judecata/
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 13:08, 31 Ianuarie 2013
Buna ziua,

Pentru creantele deja stabilite prin hotarare trebuie sa va incrieti la masa credala.

In ce priveste procesele in curs, se va aplica Art. 36 al Legii 85/2006 De la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra debitorului sau bunurilor sale.

Daca aveti creante de natura salariala (creanţe ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitor şi angajaţii acestuia) acestea sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidator, fara ca dvs. sa trebuiasca sa faceti cerere in acest sens.

Discutati si cu adminstratorul judiciar dupa ce firma va intra in insolventa, acesta e cel mai in masura sa va spuna ce sa faceti.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment kinder_doina kinder_doina in cazul intrarii firmei in faliment salariatii sunt inscrisi automat la masa credala? (vezi toată discuția)
Masa credala andao andao Buna Angajatorul meu este in insolventa. Eu ma aflu in concediu de ingrijire copil, deci am contractul suspendat.Inainte de a intra in concediu nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Am muncit fara sa fiu platit. ContSters281689 ContSters281689 Buna seara.am si eu o problema.am lucrat la echipa farul constanta,timp de doi ani,cu contract de munca,iar ultimele 6 luni nu am fost platit.intre timp nu ... (vezi toată discuția)