avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenda dupa contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenda dupa contestatie

am primit o amenda radar si am platit jumatate din contravaloare in 24 de ore de la obtinerea sentintei judecatoresti de respingere a contestatiei.figurez dator cu diferenta de bani.Este legala neacceptarea platii la jumatate la aflarea sentintei irevocabile?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 10:05, 31 Ianuarie 2013
Trebuie sa platiti suma intreaga,jumatate din amenda se poate plati doar in 48 de ore de la intocmirea procesului-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o sanctiune constind din retinerea permisului de conducere, insotita si de o amenda de circulatie ... (vezi toată discuția)
Achitarea amenzii in 48 de ore abby16 abby16 As dori o solutie pt. situatia descrisa mai jos. Am primit o amenda de circulatie rutiera, pe care am contestat-o in termenul legal. M-am judecat cu Politia ... (vezi toată discuția)
Plata a 1/2 din amenda in 48 de ore de la comunicarea sentintei camyi camyi Am primit o amenda contraventionala, pe care am contestat-o in instanta. Convins fiind de faptul ca am sanse reale de a castiga procesul, nu am achitat ... (vezi toată discuția)